top of page
KINDEREN 12- 

Iedereen zit weleens niet lekker in z’n vel… dan voel je je misschien bang, boos, verdrietig of je hebt een hoofd vol met nare gedachtes en zorgen…

Gelukkig gaan meestal nare gevoelens en gedachtes vanzelf weer voorbij en voel je je weer goed. 

Soms ook niet, en dan kunnen wij samen zoeken naar jouw oplossing.

We kunnen praten, spelen of gewoon niets doen. Ondertussen kun jij vertellen waar jij last van hebt en wat je wilt doen om dat te veranderen. Door de dingen die we doen ontdek je weer dat je zelf de baas kunt zijn over wat je denkt en voelt. 

Als je wilt kun je eerst een keer langs komen om alleen even kennis te maken.

DSCN1106.jpg

Als je vaker wilt langskomen, maak ik ook een afspraak met je ouders, zij kunnen mij ook veel vertellen over jou. Daarna komt je ongeveer elke week een keer langs.Na een poosje praat ik dan weer met je ouders over hoe het gaat. Ik geef ze tips hoe ze jou ook thuis kunnen helpen. Soms praat ik ook met school, zodat ze jou daar ook beter begrijpen en kunnen helpen. 

Ik vertel je ouders en school alleen de dingen die ik van jou mag vertellen, de rest blijft tussen jou en mij. Natuurlijk mag je zelf alles aan anderen vertellen wat je wilt.

Als we samen het gevoel hebben dat het jou weer goed lukt om lekker in je vel te zitten gaan we dat vieren en is het tijd om afscheid te nemen. 

button-pijl-groen.png
button-1.png
bottom of page